Kæmperejer i karrysauce
15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Kæmperejer i karrysauce

Serveret med ris og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • krebsdyr,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Gulerod
1 stk
Karry
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 664 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Karrysauce: Pil rødløg og hvidløg og hak begge dele fint. Skræl gulerod og skær i tern ca. 1x1 cm. Varm en gryde op med lidt olie og steg løgene og gulerods ternene 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt karry og steg videre 1 min. Kom kokosmælk i og lad det koge i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
  3. Rejer: Varm en stegepande op med lidt olie. Vend rejerne i ½ spsk mel og lidt salt og peber. Steg rejerne 1 min. på hver side ved høj varme. Kom dem op i saucen og lad det småkoge 1-2 min.
  4. Hak koriander og drys over rejerne og servér med ris til.