Kylling i karry
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kylling i karry

4.25 (490)
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Fuldkornsris
200 g
Løg
1 stk
Karry
1 spsk
Piskefløde
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Saucejævner
1 spsk
(Mælk, Laktose)
Hønsebouillon
½ pose
(Æg, Selleri)
Kyllingeinderfilet
300 g
Æble
1 stk
Salatmix Toscana
150 g
Citrusvinaigrette
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1127 kcal
  • Fedt: 59 g
  • Kulhydrater: 99 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
 Pil og hak løg. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løgene et par min. og tilsæt karry. Kom 1 dl vand ved. Kog det op og tilfør fløde. Kog det op stille og roligt, tilsæt saucejævner og bouillon under omrøring og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.
 Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg stykkerne et par min. og kom dem op i saucen. Kog saucen yderligere 2-3 min.
 Skær æblet i tern, bland det med salaten og vend med citrusvinaigrette.
Servér kylling i karry med ris og salat.
Håber maden smager!