Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- soja,
- mælk,
- selleri,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Sukker
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Hvidløg
1 fed
Gulerod
2 stk
Tomat
1 stk
Rosmarin
½ tsk
Timian
½ tsk
Sambal oelek
¼ tsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Belugalinser (Gluten, Hvede)
60 g
Tomatpuré
1 spsk
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
200 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 585 kcal
- Fedt 17 g
- Kulhydrater 80 g
- Protein 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Hak hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i tern. Skær tomat i tern.
- Linseragout: Kom lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hvidløg, gulerod, tomat, ½ tsk sukker, rosmarin, timian, salt og sambal oelek (kan udelades, hvis ikke man ønsker en stærk ret). Steg det i 1-2 min.
- Tilsæt balsamico, soja, tomatpuré, hakkede tomater, 1 dl vand, fløde, bouillon og linser. Lad det småkoge i 12-15 min. TIP: Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det er ved at koge tørt. Smag til med salt og peber.
- Kog fettucine i rigeligt letsaltet vand i ca. 3 min.
- Hak persille og vend halvdelen i linseragout'en. Riv osten på et rivejern. Sigt pasta og vend den i ragout'en. Drys med revet ost og resten af persillen.