15-20
4 dages holdbarhed
Cæsar salat med kylling
En klassiker her serveret med kylling, croutoner, masser af hjertesalat og umami smag. Retten er skabt af en Italiensk kok Caesar Cardini, som serverede den på sin restaurant i Tijuana, Mexico.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- fisk,
- mælk,
- sennep,
- svovldioxid,
- havre,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Citron
½ stk
Hvidløg
½ fed
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
¼ tsk
Fiskesauce (Fisk)
½ tsk
Hjertesalat
1½ stk
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
2 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 673 kcal
- Fedt 29 g
- Kulhydrater 48 g
- Protein 54 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 175°C (Varmluft).
- Croutoner: Skær brødet i tern på ca. 2x2 cm. Kom dem på en bageplade og vend dem med lidt olivenolie. Bag dem i ca. 15-20 min. til de er gyldne og sprøde. Vend dem undervejs.
- Kylling: Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen 2-3 min. på hver side og krydr med salt og peber.
- Dressing: Rør mayonnaise med 1 spsk citronsaft, 1 spsk olivenolie, presset hvidløg, dijon sennep, fiskesauce, lidt salt og peber.
- Salat: Skyl salaten og tør den grundigt, brug evt. en salatslynge.
- Anret: Vend salaten med dressingen og kom crutoner og kylling på. Riv osten over hele retten.