Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingespyd med tandoori og ris pilaf
Ny opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Indisk inspireret ret med tandoori krydderier, der giver kyllingekødet et godt modspil og hverdagsmaden et lille pift. Serveres med pilaf at ris, rosiner, løg og frisk yoghurt dip.
Indisk inspireret ret med tandoori krydderier, der giver kyllingekødet et godt modspil og hverdagsmaden et lille pift. Serveres med pilaf at ris, rosiner, løg og frisk yoghurt dip.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Sukker
Løg
¾ stk
Basmatiris
200 g
Rosiner
1 pose
Tandoori krydderi
1 spsk
Kyllingebryst
280 g
Træspyd
4 stk
Hjertesalat
½ stk
Yoghurt naturel
¾ dl
Sød chilisauce
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 709 kcal
- Fedt:
- 15 g
- Kulhydrater:
- 98 g
- Protein:
- 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Hak løg fint og steg i olie i en gryde ca. 3 min. ved middelhøj varme. Kom ris i og steg med 1 min. Tilsæt 3½ dl vand, ½ tsk salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 12 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar.
Pisk tandoori krydderi, 1 spsk olie, 1 tsk sukker og ½ tsk salt sammen.
Skær kyllingen i tern 3x3 cm. Sæt kødet på spyd. Varm en (grill)pande op med lidt olie og steg 1 min. på hver sider Pensl med marinaden på alle sider og steg videre ca. 2 min. på hver side.
Bland yoghurt med sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. Skær salat i tynde strimler og vend sammen med risene lige inden servering eller servér hver for sig med tandoorispyd og yoghurtdip.
Håber maden smager!