Carbonara med svampe og hvidløg
15-20
Vegetar
5 dages holdbarhed

Carbonara med svampe og hvidløg

Et twist på en klassiker bare uden kød. Serveret med en sprød syrlig salat til.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Champignon
125 g
Bøgehatte
1 pakke
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Salatmix Toscana
100 g
Kålmix
50 g
Balsamico vinaigrette
½ pose
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
2 pakke
Pasteuriseret æggeblomme (Æg)
1½ bæger
Svampefond
¼ pose
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 704 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta: Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.  Gem 1 dl kogevand til saucen, inden du hælder vandet fra.
  2. Svampe: Varm imens en stor stegepande med høj kant, der kan rumme al pastaen, op med lidt olivenolie. Skær champignon i kvarte og bunden af bøgehattene, kom dem på panden og steg ved høj varme. Pil skalotteløg og hvidløg, hak begge fint og kom dem med på panden. Steg det hele 3-5 min. det må gerne få lidt farve. Sluk for varmen og krydr med salt og peber.
  3. Salat: Kom salat og kålmix i en skål og vend med vinaigrette.
  4. Kom pastavandet på panden. Riv osten fint. Kom ost, æggeblommer og svampefond på panden og pisk det sammen. Tilsæt pastaen, når den er færdig. Rør i det til det bliver cremet. Hvis det ikke tykner, så varm det hele op stille og roligt under omrøring. Det må endelig ikke få for meget varme.
  5. Skyl og hak persillen og drys det over retten. Servér med det samme med salat til.