Glutenfri
4 dages holdbarhed
Kylling i karry med mango og vildris
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Herlig ret med kylling og karry, masser af dejlige grøntsager og et frisk pift fra den søde mango.
Herlig ret med kylling og karry, masser af dejlige grøntsager og et frisk pift fra den søde mango.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Mælk·
- Selleri·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Vildrisblanding
180 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Rød peber
1 stk
Babyspinat
75 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Karry
2 tsk
Hønsebouillon
½ pose
Mango i tern
30 g
Madlavningsfløde
1½ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 642 kcal
- Fedt:
- 7 g
- Kulhydrater:
- 96 g
- Protein:
- 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt vildrisblandingen over i 3½ dl vand med lidt salt og kog i 15 min. Sluk for varmen og lad trække til resten er færdig.
Hak løg og hvidløg. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
Varm lidt olie op i en gryde og tilsæt karry. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i ca. 3 min. Kom kyllingen i og steg endnu 2-3 min. til det er gyldent.
Opløs bouillon i 1 dl kogende vand. Kom bouillon og mango i retten og kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.
Håber maden smager!