Cheeseburger med kartoffelbåde
30-40
5 dages holdbarhed

Cheeseburger med kartoffelbåde

Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre grove burgerboller, gør denne klassiske burger til et dejligt hverdagsmåltid for både børn og voksne.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Ketchup
2 pose
Drueagurk (Sennep)
2 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 733 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kartofler: Skær kartoflerne i tynde både, fordel dem på en bageplade med bagepapir og steg i ovn i ca. 25 min. Krydr med salt og peber.
  3. Bøffer: Form flade burgerbøffer. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 5-6 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Drys ost på hver bøf, så det smelter inden de tages af varmen.
  4. Skyl tomater og skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Pil løg og skær det i tynde skiver. Skær drueagurk i skiver på langs.
  5. Del bollerne og varm dem i ovnen i 3-4 min.
  6. Bland mayonnaise med sennep. Smør bollerne med sennepsmayo og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Servér med sprøde kartoffelbåde og ketchup.