Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Mel
Det skal du bruge
Tærtedej grov (Gluten, Hvede)
250 g
Hvidløg
1 fed
Løg
2 stk
Snittet grønkål
150 g
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
70 g
Æg (Æg)
2 stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
2½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 1011 kcal
- Fedt 63 g
- Kulhydrater 63 g
- Protein 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
- Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord og kom den i en smurt tærteform på ca. 20 cm.
- Pil hvidløg og hak det fint. Pil løg, del i halve og skær i tynde skiver. Skyl grønkål. Steg hvidløg og løg i lidt smør ved medium varme til løgene bliver klare uden det tager farve. Tilsæt grønkål og steg videre til kålen falder lidt sammen.
- Riv grana groft. Pisk æg sammen med mælk og tilsæt den revne ost samt cheddar, samt lidt salt og peber.
- Fordel de stegte grøntsager i tærteformen og hæld æggeblandingen over.
- Bag tærten i 30 min. Stik i den med en kødnål eller spids kniv og tjek om den er gennembagt.
- Servér tærten rygende varm.