Kidneybønner i karry med cashewnødder og mango
15-20
Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Kidneybønner i karry med cashewnødder og mango

Dejlig krydret ret med bælgfrugter, bulgur og sprød salat - og så er den hurtig at lave.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • nødder,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Cashewnødder (Nødder)
1 pose
Kidneybønner
½ dåse
Kikærter
½ dåse
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Grøn karrypasta
¼ tsk
Cherrytomater
½ dåse
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Lime
½ stk
Mango i tern (Svovldioxid)
30 g
Chiliflager
¼ tsk
Hjertesalat
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 988 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 114 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak cashewnødder groft. Hæld lagen fra bønner og kikærter og skyl dem.
  2. Kog bulgur i 3½ dl letsaltet vand i ca. 10 min. under låg.
  3. Kom lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg i 2-3 min. til de er blanke. Tilsæt karry det sidste ½ min.
  4. Tilsæt tomater, kikærter, kidneybønner, kokosmælk, ½ dl vand, bouillon og halvdelen af cashewnødderne. Lad det småkoge 4-5 min. 
  5. Skyl limefrugten og riv skallen fint. Tilsæt limeskal og saft til retten. Kog videre i 2-3 min. Tilsæt mango og smag til med lidt chili og salt.
  6. Skyl salaten og bræk den i mindre stykker. I en skål blandes vineddike med 1 spsk olie, lidt chiliflager, salt og peber og vendes sammen med salaten.
  7. Skyl og hak koriander groft og bland den med resten af cashewnødderne og drys det over retten. Servér med bulgur og salat.