Kidneybønner i karry med cashewnødder og mango
Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Kidneybønner i karry med cashewnødder og mango

4.05 (75)
Under 20 min
16 Ingredienser
Dejlig krydret ret med bælgfrugter, bulgur og sprød salat - og så er den hurtig at lave.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Nødder
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Cashewnødder
1 pose
(Nødder)
Kidneybønner
½ dåse
Kikærter
½ dåse
Bulgur
175 g
(Gluten, Hvede)
Grøn karrypasta
¼ tsk
Cherrytomater
½ dåse
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Lime
½ stk
Mango i tern
30 g
(Svovldioxid)
Chiliflager
¼ tsk
Hjertesalat
1 stk
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Koriander
1 drys
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 977 kcal
  • Fedt: 44 g
  • Kulhydrater: 112 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak cashewnødder groft. Hæld lagen fra bønner og kikærter og skyl dem.
Kog bulgur i 3½ dl letsaltet vand i ca. 10 min. under låg.
Kom lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg i 2-3 min. til de er blanke. Tilsæt karry det sidste ½ min.
Tilsæt tomater, kikærter, kidneybønner, kokosmælk, ½ dl vand, bouillon og halvdelen af cashewnødderne. Lad det småkoge 4-5 min. 
Skyl limefrugten og riv skallen fint. Tilsæt limeskal og saft til retten. Kog videre i 2-3 min. Tilsæt mango og smag til med lidt chili og salt.
Skyl salaten og bræk den i mindre stykker. I en skål blandes vineddike med 1 spsk olie, lidt chiliflager, salt og peber og vendes sammen med salaten.
Skyl og hak koriander groft og bland den med resten af cashewnødderne og drys det over retten. Servér med bulgur og salat.
Håber maden smager!