Torsk med ovnbagte rodfrugter og cremet spinat
20-30
3 dages holdbarhed

Torsk med ovnbagte rodfrugter og cremet spinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
2 stk
Pastinak/persillerod
100 g
Kartofler
400 g
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Skalotteløg
1 stk
Babyspinat
75 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 625 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 49 g
  • Protein 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Skræl gulerødder og pastinak, skær top og bund af og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade med bagepapir sammen med kartoflerne. Vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen i ca. 25 min.
  3. Krydr fisken med lidt salt og peber og lad den bage med grøntsagerne de sidste 6-7 min. af stegetiden.
  4. Varm en gryde op med lidt olie. Pil løg og hak det fint. Steg det i 1-2 min. uden at det tager farve. Skyl spinaten. Kom spinaten i og lad den stege med til den falder sammen. Tilsæt fløde og bouillon. Lad det koge lidt ind. Smag til med salt og peber.
  5. Server fisken med stuvet spinat og grøntsagerne.