Cremet nudelwok med kokos, oksekød, karry, broccoli og koriander
15-20
5 dages holdbarhed

Cremet nudelwok med kokos, oksekød, karry, broccoli og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Nudler (Gluten, Hvede)
200 g
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
15 g
Rødløg
1 stk
Rød chili
½ stk
Broccoli
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Karry
1 spsk
Kokosmælk
2 dl
Lime
½ stk
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 913 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Hvis du ønsker mere styrke i retten, kan du tilføje chilien sammen med ingefær og hvidløg for at trække lidt smag ud.

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudlerne i 3-5 min. Hæld vandet fra, skyl nudlerne i koldt vand og sæt til side.
  2. Skræl hvidløg og ingefær og hak begge dele fint. Pil løg og skær i både. Skyl chili og skær i tynde skiver og broccoli i små buketter.
  3. Varm en wok eller stor stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i ét stykke ca. 3 min. til det har fået en jævn stegeskorpe. Del det i mindre stykker, tilføj hvidløg, ingefær og karry og lad det stege ca. 1 min. Læg det over på en tallerken. Tilsæt lidt ny olie i panden og steg løg og broccoli i ca. 2 min. til løget er gyldent.
  4. Kom kødet tilbage i panden. Hæld kokosmælken i panden, bring den i kog og smag til med limesaft, salt og peber. Bland nudlerne i og bring det hele i kog igen. Top retten med hakket koriander og chili efter smag.