Koteletter og cremet kartoffelsalat med bladselleri og æble
15-20
4 dages holdbarhed

Koteletter og cremet kartoffelsalat med bladselleri og æble

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
300 g
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Æble
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Dild, frisk
½ pose
Kotelet
2 stk
Græsk krydderiblanding
½ spsk
Aioli (Æg)
75 pakke
Rucola salat
30 g
Cherrytomater
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 732 kcal
  • Fedt 52 g
  • Kulhydrater 33 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Del kartoflerne i kvarte og kog dem i 10-15 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Skyl og skær selleri i tynde skiver og æble i tern. Skræl og hak skalotteløg fint. Skyl og hak dilden fint.
  3. Krydr koteletterne med lidt salt og peber. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i 2-3 min. på hver side, så det lige er gennemstegt. Krydr med græsk krydderi mod slutningen af ​​stegetiden. Lad kødet hvile indtil servering.
  4. Bland grøntsagerne og kartoflerne sammen i en salatskål og vend aiolien i. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl rucola og cherrytomater og bland det i en skål. Dryp med lidt olivenolie og krydr salt og peber.