Spansk tortilla med squash
35-45
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Spansk tortilla med squash

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Sukker
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Squash
½ stk
Rødløg
1 stk
Solo hvidløg
1 stk
Bredbladet persille
1 drys
Rød chili
¼ stk
Æg (Æg)
4 stk
Tomat
2 stk
Røget paprika
½ tsk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 679 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 92 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Klargøring: Skræl og skær kartofler i små tern. Skyl squash og riv groft. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl og hak persille og chili.
  3. Tortilla: Steg kartofler i lidt olie på en pande ved medium varme i ca. 10 min. Tilsæt halvdelen af løg og hvidløg og steg videre et par min. Tilsæt squash og steg i ca. 5 min.
  4. Slå æg ud i en skål og pisk dem sammen med lidt salt og peber. Hæld æggemassen på panden, rør rundt og sæt panden i ovnen i 10-15 min. til den er gennembagt.
  5. Salsa: Skyl og skær tomater i tern. Bland med resten af løg og hvidløg, paprika, chili, ½ tsk sukker samt ½ spsk olivenolie.
  6. Varm brødet med i ovnen de sidste 5 min.
  7. Drys persille over den spanske tortilla og servér sammen med tomatsalsa.