Fransk oksegryde med estragon og bulgur
5 dages holdbarhed

Fransk oksegryde med estragon og bulgur

3.93 (405)
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
Bulgur
175 g
(Gluten, Hvede)
Gulerod
2 stk
Løg
½ stk
Grøn peber
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Solo hvidløg
½ stk
Tomatpuré
1½ spsk
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Madlavningsfløde
½ dl
(Mælk, Laktose)
Hønsebouillon
½ pose
(Æg, Selleri)
Estragon
1 drys
Sennep
½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 678 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 74 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
Skræl gulerødderne og skær halvdelen i tern. Riv resten groft og læg dem i en skål. Skræl løg og hak det fint. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i tern.
Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg oksekødet i ca. 5 min. Tilsæt løg, gulerodstern, peberfrugt og presset hvidløg. Steg videre i 2 min.
Tilføj tomatpuré og eddike og kom 1½ dl vand i lidt ad gangen. Tilsæt fløde, bouillon, ½ tsk sukker, hakket estragon, salt og peber. Kog i ca. 5 min. og smag til sidst til med sennep.
Servér gryderetten med bulgur og revede gulerødder.
Håber maden smager!