Svinekoteletter med svampesauce à là Provencale
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Svinekoteletter med svampesauce à là Provencale

Saftige svinekoteletter serveret med en forrygende svampesauce med sydfranske krydderier. Hertil kogte kartofler og sukkerærter.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Sukkerærter
75 g
Østershatte
75 g
Champignon
125 g
Skalotteløg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Kotelet
2 stk
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1½ spsk
Herbes de Provence
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 583 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 45 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  2. Rengør svampene og skær dem i ensartede stykker. Hak skalotteløg og hvidløg fint.
  3. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min. på hver side. Tag kødet af panden og dæk med stanniol.
  4. Svits skalotteløg og hvidløg på samme pande i 30 sek. og tilføj derefter svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
  5. Rør fløde sammen med sennep og Provence-krydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.