Grøntsagslasagne med sprød salat
35-45
Vegetar
5 dages holdbarhed

Grøntsagslasagne med sprød salat

En klassisk lasagne med friske lasagneplader og mornaysauce men her med lækkert grøntsagsfyld til den kødfrie dag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Champignon
100 g
Coleslaw-blanding
200 g
Hakkede tomater
1 dåse
Oregano
1 tsk
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2½ dl
Lasagneplader (Æg, Gluten, Hvede)
200 g
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Mango i tern (Svovldioxid)
20 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 838 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Pil og hak løg og hvidløg. Rens champignon og hak groft. Varm lidt olie op i en gryde ved medium varme og svits løg, hvidløg, champignon og coleslaw-blanding i 1 min.
  3. Tilsæt hakkede tomater, oregano, ½ tsk salt og lidt peber og lad simre 2 min.
  4. Fordel et tyndt lag mornaysauce i bunden af et ovnfast fad, læg et lag lasagneplader, så det dækker hele bunden og fordel et lag grøntsagssovs på lasagnepladerne så tyndt som muligt. Gentag de 3 lag og fortsæt til du har brugt al grøntsagssovsen. Afslut med et lag lasagneplader. Fordel et tyndt lag mornaysauce på de øverste plader og drys med revet ost.
  5. Bag lasagnen midt i ovnen i ca. 25 min. til den er gylden på toppen.
  6. Pisk imens en dressing til salaten af balsamico, 1½ spsk olie og lidt salt og peber. Hæld salaten i en skål, top med mangotern og fordel dressingen over lige inden servering. Servér grøntsagslasagne med salat.