Svinekoteletter med æblesalat og krydderkartofler
25-35
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Svinekoteletter med æblesalat og krydderkartofler

Den skønne smag af Provence går igen på både koteletterne og de ovnstegte kartofler. Serveret med en frisk æblesalat med gulerødder og bladselleri.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Herbes de Provence
1+1 tsk
Citron
¼ stk
Koteletter
300 g
Salatmix Napolitana
50 g
Æble
1 stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Gulerod
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 570 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Skær kartoflerne i halve og læg dem på bagepapir på en bageplade. Vend kartoflerne med Herbes de Provence, 1 tsk salt, 1 tsk olie, ½ spsk vand og ½ spsk citronsaft. Bag dem midt i ovnen ca. 20 min.
  3. Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med Provence krydderi, salt og peber.
  4. Skyl salaten og lad den dryppe af. Skyl æble og bladselleri og skær i tynde skiver. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
  5. Bland salat, æble, gulerod og selleri i en skål. Dryp 1 tsk citronsaft og 1 tsk olie over.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
  7. Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og servér til koteletter og æblesalat.