Blomkålswings med bønnestuvning, syltede grøntsager og aioli
35-45
Vegetar
5 dages holdbarhed

Blomkålswings med bønnestuvning, syltede grøntsager og aioli

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Barbecuesauce (Selleri, Sennep)
½ dl
Blomkål
1 stykke
Rasp (Gluten, Hvede)
¾ dl
Saucejævner (Mælk, Laktose)
½ spsk
Mexico mix-krydderi (Selleri)
¾+¾ tsk
Kartofler
400 g
Rødløg
½+½ stk
Gulerod
1 stk
Rød chili
½ stk
Æbleeddike (Svovldioxid)
2 spsk
Solo hvidløg
½ stk
Bønner
1 dåse
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Aioli (Æg)
75 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 885 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 102 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
  2. Blomkålswings: Smelt 1½ spsk smør i en lille gryde og bland det med barbecuesauce. Del blomkålen i grove buketter, skær også gerne stokken i mindre stykker. Vend det i smøret. Bland rasp, saucejævner, ¾ tsk mexico krydderi og lidt salt i en dyb tallerken og vend blomkålen deri. Grill: Kom blomkål i en foliebakke eller på et dobbelt ark staniol. Grill dem på direkte varme under låg i ca. 8 min. Vend dem undervejs. Flyt til indirekte varme og grill videre ca. 10 min. Ovn: Fordel blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 15 min. til de er gyldne.
  3. Grillede kartofler: Vend kartoflerne med lidt olie, salt og peber. Grill: Grill i en alubakke på direkte varme i 5 min. under låg. Steg dem færdig på indirekte varme i yderligere 15 min. Ovn: Bag med i ovnen i ca. 15-20 min. til de er møre.
  4. Syltede grøntsager: Pil rødløg og skær halvdelen i tynde skiver. Skræl gulerod og skær i tynde skiver. Hak chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kog æbleeddike, 1 dl vand og 2 spsk sukker op, kom grøntsagerne i og lad dem trække til servering.
  5. Bønnestuvning: Pil hvidløg og hak det og resten af løget fint. Skyl bønnerne og dræn dem. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. uden det tager farve. Tilsæt mexico krydderi, hakkede tomater, bouillon, 1 dl vand samt bønnerne. Lad det småkoge i 10 min. Smag til med salt, peber og sukker.
  6. Anret: Servér blomkålswings med aioli sammen med kartofler, bønnestuvning og syltede grøntsager.