Hotwings med majskolber, purløgsdressing og gnavegrønt
30-40
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hotwings med majskolber, purløgsdressing og gnavegrønt

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Majskolbe
2 stk
BBQ-kyllingevinger
600 g
Barbecuesauce (Selleri, Sennep)
½ dl
Sambal oelek
¾ tsk
Æbleeddike (Svovldioxid)
½ spsk
Solo hvidløg
½ stk
Purløg, frisk
½ pose
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Gulerod
1 stk
Gul peber
1 stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 916 kcal
  • Fedt 51 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 66 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
  2. Majskolber: Fjern blade og trådene på majskolberne og del i to. Grill: Grill ved middelhøj varme 12-15 min. Pensl dem med smør undervejs og krydr med salt og peber. Vend dem ofte. Ovn: Pak kolberne ind i staniol med lidt smør, salt og peber. Bag ca. 20-25 min.
  3. Hotwings: Grill: Læg vingerne i en foliebakke eller på staniol og grill 15 min. på direkte varme. Vend dem undervejs. Ovn: Kom vingerne i ovnen og bag i 15 min. Vend dem undervejs. Marinade: Smelt 1 spsk smør og bland med barbequesauce, sambal oelek, æbleeddike og presset hvidløg. Rør det hele sammen. Vend marinaden med vingerne og grill/steg i videre 2-3 min.
  4. Purløgsdressing: Skær/klip purløg fint og bland med creme fraiche og mayonnaise. Smag til med salt og peber.
  5. Gnavegrønt: Skræl gulerod og skyl peberfrugt og bladselleri. Skær det hele i stave.
  6. Anret: Servér hotwings med majskolber og gnavegrønt med purløgsdressing at dyppe i.