Kylling biriyani med kål og gulerødder
25-35
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kylling biriyani med kål og gulerødder

Biriyani er en sydøst asiatisk ret. En hurtig ret hvor ris, grøntsager og kød bliver tilberedt sammen, en fantastisk smag ved hver bid. Serveret med koriander og yoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Coleslaw-blanding
200 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon (Selleri)
1 pose
Basmatiris
200 g
Tikka masala krydderi
1 spsk
Ras el hanout
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander
1 drys
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 771 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 108 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg. Hak løget groft og pres hvidløg.
  2. Biriyani: Kom coleslaw i bunden af en gryde med plads til alle ingredienser. Tilsæt derefter løg, hvidløg, hakket tomat, bouillon, ris, tikka masala, ras el hanout, kylling, 7 dl vand og lidt salt. Bring i kog og kog i ca. 20-25 min. med låg ved medium varme. Rør i den halvejs.
  3. Hak koriander. Servér biriyani'en med yoghurt og drys med koriander.