Gnocchi med kylling, pesto og squash
15-20
4 dages holdbarhed

Gnocchi med kylling, pesto og squash

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Solo hvidløg
¼ stk
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Basilikum, frisk
1 pakke
Peanuts (Jordnødder)
½ pose
Squash
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
375 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 779 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
  2. Pesto: Pil hvidløg. Riv eller hak osten groft. Kom det i blenderskålen til stavblenderen med basilikum, nødder, ½ dl olivenolie, salt og peber og blend det. TIP:  Det kan også laves i en morter, så bliver den bare mere rustikt.
  3. Kylling og squash: Skyl squash og skær i små tern ca. 1x1 cm. Del hver kyllingefilet i 2-3 stykker. Kom kylling og squash i det kogende vand og kog i 3 min.
  4. Gnocchi: Kom gnocchi i og kog yderligere 2 min. Hæld vandet fra, men gem lidt af kogevandet. Bland pesto i og spæd til med lidt kogevand. Smag til med salt og peber.
  5. Anret: Servér gnocchi med det samme og riv mere ost hen over.