Quesadilla med okse og majs
15-20
5 dages holdbarhed

Quesadilla med okse og majs

Quesadilla med ost, okse og majs. Serveret med dip og mexicansk inspireret coleslaw

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi (Selleri)
1½ tsk
Majskerner
140 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Koriander, frisk
½ pose
Coleslaw-blanding
100 g
Lime
½ stk
Sambal oelek
¾ tsk
Mayonnaise (Æg)
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 993 kcal
  • Fedt 61 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kødfyld: Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme og brun kødet. Del det ud i småstykker og tilsæt Mexi-krydderi, lidt salt og peber. Steg videre et par min. Hæld væden fra majsene, kom dem på og varm dem igennem.
  2. Quesadilla: Læg tortillas ud på bordet. Kom kødfyld på den ene halvdel og drys ost over. Fold den anden halvdel over og tryk lidt sammen. Varm to stegepander op til medium varme og rist quesadilla på hver side til de bliver sprøde.
  3. Mexi-slaw: Hak koriander og bland med coleslaw-mix samt limesaft, sambal oelek, mayonnaise, lidt salt og peber. Rør det godt sammen.
  4. Servér varme quesadillas med mexi-slaw.