Glutenfri
4 dages holdbarhed
Nem Thai wok med kylling, grøntsager og ris
Ny opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Super nem wokret med kylling og masser af grøntsager. Den færdige thai karrysauce tilsættes til sidst. Serveres med ris og frisk koriander.
Super nem wokret med kylling og masser af grøntsager. Den færdige thai karrysauce tilsættes til sidst. Serveres med ris og frisk koriander.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Basmatiris
200 g
Rød peber
½ stk
Forårsløg
2 stk
Broccoli
½ stk
Koriander
1 drys
Kyllingebryst
280 g
Revet gulerod
100 g
Karrysauce med grøntsager
2 dl
Vandkastanjer
100 dåse
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 753 kcal
- Fedt:
- 15 g
- Kulhydrater:
- 102 g
- Protein:
- 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Brug gerne stokken på broccolien. Skyl, tør og hak koriander groft.
Skær kyllingebrystet i tynde strimler.
Tilsæt lidt vand, hvis du synes saucen er for tyk.
Servér wokretten med kogte ris og et drys koriander.
Håber maden smager!