Nem Thai wok med kylling, grøntsager og ris
20-30
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Nem Thai wok med kylling, grøntsager og ris

Super nem wokret med kylling og masser af grøntsager. Den færdige thai karrysauce tilsættes til sidst. Serveres med ris og frisk koriander.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Rød peber
½ stk
Forårsløg
2 stk
Broccoli
½ stk
Koriander
1 drys
Kyllingebryst
280 g
Revet gulerod
100 g
Karrysauce med grøntsager (Laktose)
2 dl
Vandkastanjer
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 753 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 102 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skyl peberfrugt, forårsløg og broccoli. Fjern kerner fra peberfrugten og snit ½ stk i tynde strimler. Snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skyl, tør og hak koriander groft.
  3. Skær kyllingebrystet i tynde strimler. 
  4. Varm karrysaucen i en wok eller sautérpande og tilsæt grøntsagerne, vandkastanjer og kyllingestrimlerne. Lad det koge ca. 8 min. og smag til med lidt salt. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis du synes saucen er for tyk.
  5. Servér wokretten med kogte ris og et drys koriander.