15-20
4 dages holdbarhed
Lynstegt kylling med rucola og fuldkornspasta
Ægte og uforfalsket smag af Italien. Stegt kylling med mandler og rucola serveret med salattern og fuldkornspasta. Lækkert og hurtigt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- nødder,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Saltede mandler (Nødder)
1 pose
Solo hvidløg
⅔ stk
Lys balsamico (Svovldioxid)
2 spsk
Soltørrede tomater
30 g
Rucola salat
50 g
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
40 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 714 kcal
- Fedt 24 g
- Kulhydrater 74 g
- Protein 51 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 10-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
- Varm olie på en pande ved god varme. Krydr kyllingen med salt og peber og brun af på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt ca. 10 min. i alt.
- Hak imens nødderne groft. Pil og hak hvidløg. Kom hvidløg og balsamico ved kyllingen de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater og smag til med salt og peber.
- Skyl og tør rucola. Vend det sammen med pasta og kylling. Drys ostetern og nødder over og servér. TIP: Brug evt. olien fra salatosten som ekstra dressing.