Limekylling i kokosmælk med koriander og ris
25-35
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Limekylling i kokosmælk med koriander og ris

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Broccoli
½ stk
Cherrytomater
125 g
Ingefær
15 g
Lime
½ stk
Kyllingebryst
280 g
Solo hvidløg
½ stk
Tomatpuré
½ spsk
Stødt koriander
½ tsk
Sambal oelek
¼ tsk
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 833 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 92 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
  2. Del broccoli i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skær tomater i halve. Skræl ingefær og riv det fint. Skyl lime og riv skallen fint.
  3. Skær kyllingebryst i tern 3x3 cm. Varm en stegepande eller wok op med ½ spsk olie og steg kyllingen ved høj varme i ca. 3 min. Tilsæt presset hvidløg, ca. 1 spsk revet ingefær, tomatpuré, stødt koriander, sambal oelek, 1 tsk sukker, lidt salt og peber.
  4. Tilfør kokosmælk, bouillon, limeskal og saft af ½ lime, broccoli og halvdelen af tomaterne. Lad det koge i ca. 5 min. til kyllingen er færdig.
  5. Skær resten af limen i både. Hak koriander groft. 
  6. Strø korianderen over kyllingen og servér med ris, resten af tomaterne og limebåde.