Hurtige fiskefrikadeller med sauce tatar og kartofler
20-30
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hurtige fiskefrikadeller med sauce tatar og kartofler

Lækre færdige fiskefrikadeller, lige til at varme. Serveret med sauce tatar, kål/æble-salat og kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset) (Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
6 stk
Skalotteløg
½ stk
Dild, frisk
½ pose
Purløg, frisk
½ pose
Drueagurk (Sennep)
¾ stk
Kapers
½ glas
Mayonnaise (Æg)
3 spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 spsk
Citron
½ stk
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
¾ tsk
Coleslaw-blanding
150 g
Æble
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 864 kcal
  • Fedt 52 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Fiskefrikadeller: Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10-12 min.
  3. Sauce tatar: Pil skalotteløg. Hak løg, dild, purløg, drueagurk og kapers fint (gem en smule af kaperslagen). Bland mayonnaise med creme fraiche, saft af ¼ citron, sennep, skalotteløg, drueagurk, kapers med ½ tsk lage, halvdelen af krydderurterne og lidt salt og peber. Rør det hele sammen og sæt det på køl.
  4. Salat: Kom coleslaw mix i en skål. Skyl æblet og skær det i tern. Vend det hele med resten af krydderurterne samt lidt citronsaft og lidt olivenolie. Krydr med salt og peber.
  5. Kartofler: Hæld vandet fra kartoflerne. Vend dem ½ spsk smør, salt og peber.
  6. Anret: Servér fiskefridellerne med sauce tatar, salat og kogte kartofler.