Caponata di melanzane - Italiensk auberginegryde
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Caponata di melanzane - Italiensk auberginegryde

Dejlig vegetarisk ret med masser af aubergine og grillost. Dejlig krydret med hvidløg og Sambal Orlek. Serveres med bulgur.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Sukker
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Grill-ost (Mælk, Laktose)
100 g
Aubergine
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Hakkede tomater
½ dåse
Oregano
1 tsk
Sambal oelek
½ tsk
Citron
½ stk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
¾ dl
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 551 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog bulgur i 3 dl letsaltet vand i 12 min. og lad den trække til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg og tomater groft. Skær grillost og aubergine i tern ca. 1½x1½ cm.
  3. Varm ½ spsk olivenolie op i en gryde. Steg grillosten ved middelvarme i ca. 3 min. til osten har fået en gylden farve. Læg den på en tallerken. Tilsæt yderligere ½ spsk olivenolie i gryden. Steg aubergine i ca. 4 min. til de er møre og krydr med salt. 
  4. Sku ned til middelvarme og tilsæt løg, tomat og presset hvidløg. Steg yderligere i 2 min. Tilsæt de hakkede tomater, ½ tsk sukker, oregano og sambal oelek. Kog i 6 min. Smag til med ca. ½ spsk citronsaft, salt og peber. Skær resten af citronen i både.
  5. Kom den stegte ost med i gryden. Servér med bulgur, græsk yoghurt, rucola og citronbåde.