Quick Chili con carne med ris
15-20
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Quick Chili con carne med ris

En klassisk og godt krydret chili con carne i færdig udgave. Supernemt og lækkert på en travl hverdag - du skal bare koge risene, mens retten simrer. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Chili con carne
600 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Nachochips
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 919 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 130 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Læg posen med chili con carne i en lille gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad det simre ved middelvarme i ca. 15 min.
  3. Klip posen op og servér chili con carne med ris, nacho og en god klat creme fraiche