BBQ-glaseret kotelet med honning/senneps-kartoffelsalat
30-40
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

BBQ-glaseret kotelet med honning/senneps-kartoffelsalat

Med majssalat og grøn chili

Ingredienser

Allergener
  • Selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Citrusvinaigrette
2 spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Honning
½ spsk
Purløg, frisk
½ pose
Rødløg
½ stk
Æble
½ stk
Rød peber
½ stk
Majskerner
140 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Kotelet
2 stk
Barbecuesauce (Selleri, Sennep)
¾ dl
Grøn chili
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 800 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede kødet på grill.
  2. Kartoffelsalat: Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Skyl kartoflerne hurtigt i koldt vand. Del dem i fire og kom dem i skål. Rør citrusvinaigrette, sennep og honning sammen og bland med kartoflerne. Smag til med salt og peber. Skær/klip purløg fint og kom halvdelen i kartoffelsalaten.
  3. Majssalat: Pil og hak rødløg fint. Skyl æblet og peberfrugt, skær begge i tern. Dræn majsene og kom dem i en skål sammen med rødløg, peberfrugt og æble. Vend det med æbleeddike og 1 spsk olie samt resten af purløget. Smag til med salt og peber.
  4. BBQ kotelet: Krydr kødet med salt og peber på begge sider. Grill: Brun på direkte varme i ca. 2 min. på hver side. Læg kødet i en foliebakke, pensl med lidt barbecuesauce og steg videre på indirekte varme ca. 5-7 min. Pande: Varm en (grill)pande op med lidt olie. Steg koteletterne ved høj varme ca. 2 min. på hver side, skru ned og steg videre i 3-4 min. Pensl med barbecuesauce inden servering.
  5. Skær chili i tynde skiver. Servér de grillede kotelettter med resten af bbq-saucen til sammen med kartoffelsalat og majssalat. Drys med chili, hvis du ønsker det stærkt.