Stegt hvid fisk med estragon-aioli og lun fennikelsalat
25-35
Laktosefri
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Stegt hvid fisk med estragon-aioli og lun fennikelsalat

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Mayonnaise (Æg)
½ dl
Solo hvidløg
¼ stk
Estragon
1 drys
Fennikel
1 stk
Rødløg
½ stk
Honning
½ spsk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Salatmix Toscana
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 585 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Bland mayonnaise med presset hvidløg, hakket estragon, salt og peber
  3. Skær fennikel og rødløg i tynde både. Varm en stegepande op med lidt olivenolie. Steg grøntsagerne i 2-3 min. til fennikel er mør. Tilføj honning, smag til med salt og peber og læg til side.
  4. Gnid fisken med olivenolie og krydr med salt og peber. Varm en (grill)pande med lidt olie og steg fisken i ca. 2 min. på hver side til den er klar og føles fast.
  5. Bland salaten med grøntsagerne og servér til fisken, kartofler og estragon-aioli.