4 dages holdbarhed
Tun quesadilla med cheddar og salat
Ny opskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
Tun i vand
2 dåse
Majskerner
100 g
Rødløg
½ stk
Bladselleri
½ stilk
Purløg
1 drys
Mayonnaise
1½ spsk
Græsk krydderiblanding
1 spsk
Revet cheddar
100 g
Tortilla-wrap
4 stk
Nordisk salatmix
100 g
Citrusvinaigrette
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 838 kcal
- Fedt:
- 37 g
- Kulhydrater:
- 62 g
- Protein:
- 65 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Hæld væden fra tun og majs og kom det i en skål. Pil rødløg og hak det fint. Skyl bladselleri og skær i små tern. Klip eller hak purløg fint. Bland det hele godt sammen i skålen med mayonnaise, græsk krydderi, revet ost, lidt salt og peber.
Varm en pande op. Læg tortillas ud på bordet, fordel fyldet på den ene halvdel og fold den anden del over, så de bliver til halvmåner. Løft dem forsigtigt over på panden. Steg dem ved mellemhøj varme 2-3 min. på hver side eller til de har fået farve.
Bland salaten med vinaigrette. Del quesadillas i to og servér med salat.
Håber maden smager!