Tun quesadilla med cheddar og salat
4 dages holdbarhed

Tun quesadilla med cheddar og salat

Ny opskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Tun i vand
2 dåse
(Fisk)
Majskerner
100 g
Rødløg
½ stk
Bladselleri
½ stilk
(Selleri)
Purløg
1 drys
Mayonnaise
1½ spsk
(Æg)
Græsk krydderiblanding
1 spsk
Revet cheddar
100 g
(Mælk, Laktose)
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Nordisk salatmix
100 g
Citrusvinaigrette
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
838 kcal
Fedt:
37 g
Kulhydrater:
62 g
Protein:
65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Hæld væden fra tun og majs og kom det i en skål. Pil rødløg og hak det fint. Skyl bladselleri og skær i små tern. Klip eller hak purløg fint. Bland det hele godt sammen i skålen med mayonnaise, græsk krydderi, revet ost, lidt salt og peber.
 Varm en pande op. Læg tortillas ud på bordet, fordel fyldet på den ene halvdel og fold den anden del over, så de bliver til halvmåner. Løft dem forsigtigt over på panden. Steg dem ved mellemhøj varme 2-3 min. på hver side eller til de har fået farve.
 Bland salaten med vinaigrette. Del quesadillas i to og servér med salat.
Håber maden smager!