35-45
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Vegetarisk curry med søde kartofler og linser
Afrikansk inspireret vegetarisk curry med masser af smag fra de mange krydderier og god mæthed fra både søde kartofler og røde linser.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- nødder,
- hvede,
- cashewnødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
Det skal du bruge
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
⅓ stk
Karry
2 tsk
Spidskommen
1 tsk
Hakkede tomater
1 dåse
Kokosmælk
2 dl
Sød kartoffel
1 stk
Røde linser
1 pose
Babyspinat
75 g
Cashewnødder (Nødder, Cashewnødder)
1 pose
Lime
⅔ stk
Koriander, frisk
½ pakke
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 884 kcal
- Fedt 36 g
- Kulhydrater 109 g
- Protein 32 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Pil løg og hvidløg og skræl ingefær. Hak fint det hele fint. Varm olie op i en stor gryde.
- Svits løg, hvidløg og ingefær i olien. Tilsæt karry og spidskommen. Lad krydderierne “brænde” en smule af og tilsæt derefter de hakkede tomater. Kog ca. 5 min. og tilsæt så kokosmælk.
- Skræl sød kartoffel og skær i små tern. Kom kartoffeltern og linser i gryden og lad det hele simre i ca. 15 min. under låg. Rør et par gange undervejs.
- Skyl spinat. Hak cashewnødder groft. Tilsæt spinat og nødder og lad det simre med i ca. 1 min.
- Lun brødet på en brødrister. Skyl og pluk koriander.
- Smag retten til med limesaft og salt. Servér retten toppet med hakket koriander.