Rødkålssalat med citronkylling og groft brød
15-20
4 dages holdbarhed

Rødkålssalat med citronkylling og groft brød

Skøn klassiker med et twist. Her er rødkålssalaten serveret med kylling stegt med citron, der giver et lækkert pift. Retten serveres med groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Valnødder,
  • laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Kyllingeinderfilet
300 g
Citron
½ stk
Rødkål
½ stykke
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
½ dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Æble
2 stk
Valnøddebrud (Nødder, Valnødder)
½ pose
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 601 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Citronkylling: Varm en pande med olie og steg kyllingen ca. 6-7 min. på hver side til de er gennemstegte. Riv citronskal og pres ca. 1 spsk citronsaft over (gem resten til senere) og krydr med salt og peber.
  2. Rødkålssalat: Snit imens rødkålen i fine strimler. Tag en stor skål med plads til kålen og rør creme fraiche og sennep sammen og smag til med ½ tsk sukker, 1 spsk citronsaft, salt og peber. Vend kålen i dressingen. Skyl bladselleri og æble. Skær selleri i tynde skiver og æble i små tern eller tynde både. Hak valnødderne groft, men gem lidt til pynt og vend resten sammen med kålsalaten.
  3. Lun brødet på en brødrister og skær i skiver.
  4. Skær kyllingen i mindre stykker og anret dem oven på rødkålssalaten. Pynt med valnødder og servér med brød til.