4 dages holdbarhed
Pasta al forno med hvid fisk
3.91 (269)
Under 40 min
9 Ingredienser
Italiensk klassiker når det skal være nemt og børnevenligt. Alt i et fad med fuldkornspasta, frisk fisk, gulerødder, tomater og mornaysauce-MUMS!
Italiensk klassiker når det skal være nemt og børnevenligt. Alt i et fad med fuldkornspasta, frisk fisk, gulerødder, tomater og mornaysauce-MUMS!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Peber
Fuldkornspasta
200 g
Snittet spidskål
75 g
Gulerod
2 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Purløg, frisk
1 pakke
Bechamelsauce
1 pose
Hakkede tomater
½ dåse
Rasp
1 pose
Hvidvinseddike
2 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 706 kcal
- Fedt: 15 g
- Kulhydrater: 97 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Kom pasta i vandet og kog ca. 8 min. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker. Hæld vandet fra pastaen.
Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen og krydr med salt og peber.
Fordel revet gulerod samt fintklippet purløg over pasta og fisk. Hæld 1½ dl bechamelsauce og derefter hakkede tomater over. Top med resten af pastaen og fordel mere bechamelsauce over.
Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 20 min. Servér rygende varm.
Håber maden smager!