Pasta al forno med torsk

Mad med børn

4 dages holdbarhed

Pasta al forno med torsk

og salat
Ny opskrift
Under 40 min
9 Ingredienser
Italiensk klassiker når det skal være nemt og børnevenligt. Alt i et fad med fuldkornspasta, frisk fisk, gulerødder, tomater og mornaysauce-MUMS!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Gulerod
2 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Purløg, frisk
½ pk
Bechamelsauce
1 pose
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Hakkede tomater
½ dåse
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Salatblanding
50 g
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Olivenolie
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
791 kcal
Fedt:
21 g
Kulhydrater:
104 g
Protein:
47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
 Kom pasta i vandet og kog ca. 8 min. Hæld vandet fra pastaen.
Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker. Skyl og klip purløg fint. Smør et ovnfast fad med lidt olie.
Kom halvdelen af pastaen i fadet. Læg fisken oven på og krydr med salt og peber. Fordel revet gulerod og fintklippet purløg over pasta og fisk. Hæld halvdelen af bechamelsauce og derefter hakkede tomater over. Kom resten af pastaen og bechamelsaucen på. Drys med rasp og bag midt i ovnen ca. 20 min.
Kom salaten i en skål. Mix eddike og olivenolie sammen med lidt salt og peber. Vend det i salaten. Servér sammen med den rygende varme pasta al forno.
Håber maden smager!