Pasta al forno med hvid fisk
30-40
3 dages holdbarhed

Pasta al forno med hvid fisk

Italiensk klassiker når det skal være nemt og børnevenligt. Alt i et fad med fuldkornspasta, frisk fisk, gulerødder, tomater og mornaysauce-MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Snittet spidskål
75 g
Gulerod
2 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Purløg, frisk
1 pose
Bechamelsauce (Mælk, Laktose)
1 pose
Hakkede tomater
½ dåse
Rasp (Hvede)
1 pose
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 654 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Pasta: Kom pasta i vandet og kog ca. 8 min. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker. Hæld vandet fra pastaen.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen og krydr med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod samt fintklippet purløg over pasta og fisk. Hæld 1½ dl mornaysauce og derefter hakkede tomater over. Top med resten af pastaen og fordel mere mornaysauce over.
  6. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 20 min. Servér rygende varm.