Myntefrikadeller med melonsalat
25-35
3 dages holdbarhed

Myntefrikadeller med melonsalat

Frikadellerne i denne ret har fået et spændende twist med frisk mynte og de får godt selskab af den friske, sødmefulde melonsalat.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Salatblanding
100 g
Appelsin
½ stk
Melon
½ stk
Mynte, frisk
½ pakke
Skalotteløg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Surdejsbolle (Gluten, Hvede)
2 stk
Græskar & solsikkekerner
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 740 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også lune brødet på en brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Melonsalat: Skyl salaten og lad den dryppe af. Pres saften af appelsin og smag det til med lidt salt og peber. Fjern skallen fra melonen og skær melonkødet i tern. Bland dem med salat i en skål og vend appelsinsaften i.
  3. Myntefrikadeller: Skyl, tør og hak mynte. Tag lidt fra og drys på salaten. Pil og hak løg fint. Rør kødet med ½ tsk salt og kom herefter 2 spsk vand, mynte og løg i og krydr med peber. Form farsen til kugler med en lille ske og tryk dem lidt flade. Varm olie op på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
  4. Varm brødet i ovnen ca. 6 min. eller lun det på en brødrister. Rist kernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Servér myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød.