Kyllingefrikadeller med quinoa og salat
25-35
2 dages holdbarhed

Kyllingefrikadeller med quinoa og salat

Velsmagende magre kyllingefrikadeller med forårsløg og quinoa serveret med en salat af quinoa, gulerødder og squash.

Ingredienser

Allergener
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Quinoa
125 g
Forårsløg
1 bundt
Hakket kylling
300 g
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Gulerod
2 stk
Squash
1 stk
Purløg, frisk
1 pose
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 490 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 47 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Skyl quinoa i koldt vand. Kog den i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen i 5 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Rens forårsløg og snit fint. Rør kødet med lidt salt og peber. Tilsæt forårsløg, æg og ⅓ af den kogte quinoa og rør alt godt sammen. Varm olie op på en pande.
  3. Form 4 frikadeller pr. person. Brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg færdig ca. 8 min. i alt. Vend dem jævnligt.
  4. Skyl og riv gulerødder og squash groft. Bland med resten af den kogte quinoa i en skål. Klip purløg over og servér med frikadeller og citronbåde til.