Kerala kylling med bananer og sorte ris
25-35
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kerala kylling med bananer og sorte ris

Kerala kylling er en afrikansk inspireret ret med en rigtig god krydderiblanding, der giver en spicy smag - uden at være for stærk. De friske bananskiver og mynte giver retten et pift. Det er nemt og med masser af smag.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Peber
    • Olie

    Det skal du bruge

    Sorte ris
    125 g
    Løg
    1 stk
    Gulerod
    2 stk
    Karry
    1½ tsk
    Chiliflager
    ½ tsk
    Paprika
    1 tsk
    Spidskommen
    1 tsk
    Kyllingeinderfilet
    300 g
    Kokosmælk
    2 dl
    Honning
    2 tsk
    Hønsebouillon
    ½ pose
    Banan
    1 stk
    Mynte, frisk
    ½ pakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 791 kcal
    • Fedt 31 g
    • Kulhydrater 83 g
    • Protein 46 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
    2. Pil løg, halvér og skær i tynde både. Skræl gulerødderne og skær i skiver på ca ½ cm. 
    3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
    4. Varm lidt olie op i en gryde og steg kyllingen til den har fået farve.
    5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, honning, bouillon og ¼ dl vand. Lad det simre under låg i 12 min.
    6. Skær banan i skiver. Skyl mynte og hak groft.
    7. Drys mynte og banan over kyllingen og servér med ris til.