Fiskeruller med appelsinkogte gulerødder, æbler og ris
30
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Fiskeruller med appelsinkogte gulerødder, æbler og ris

Fiskefileterne smøres med cremet hvidløgsost, bages i ovnen og serveres med appelsinkogte gulerødder og æbler samt ris. Velsmagende og overraskende kombination.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Fiskeruller med appelsinkogte gulerødder og æbler

Isingfilet (Fisk)
275 g
Basmatiris
200 g
Friskost med hvidløg (Mælk, Laktose)
50 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Gulerod
200 g
Appelsinjuice
1 dl
Æble
1 stk
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 619 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 98 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Sæt ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Når vandet koger lægges låg på og kog i 12 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Smør hvidløgsost på hver fiskefilet og rul dem med osten indad.
  3. Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand. Læg fiskerullerne i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber. Hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl imens gulerødder og skær dem i skiver på skrå. Kom dem i en gryde med appelsinjuice og kog ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æble, fjern kernehus og skær i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Servér fiskerullerne med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris.