4 dages holdbarhed
Linguine i cremet svampesauce med svinefilet
og grønkål4.02 (89)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Sukker
Pasta
200 g
Markchampignon
100 g
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Timian
½ tsk
Snittet grønkål
100 g
Piskefløde
1¼ dl
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Sojasauce
½ spsk
Sennep
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 853 kcal
- Fedt:
- 36 g
- Kulhydrater:
- 82 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pastaen ca. 10 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem lidt til saucen.
Skær imens champignon i kvarte. Krydr kødet med timian, salt og peber.
Varm en stegepande op med ½ spsk olivenolie. Steg kødet ved høj varme i 2 min. Kom grønkål på og steg 1 min. Læg kødet og grønkål på et fad og sæt det til side. Brug panden igen.
Varm ½ spsk olivenolie op i panden. Steg champignonerne ved høj varme i ca. 4 min. Sænk til middelvarme, tilsæt ½ spsk mel og rør rundt. Tilsæt fløde lidt ad gangen, kom bouillon, soja, sennep og 1 tsk sukker i. Kog i 3 min. Smag til med salt og peber.
Kom kød og grønkål i saucen, rør rundt og kog i 2 min. Tilsæt pastaen og ½ spsk af kogevandet og vend det godt rundt.
Servér svampepastaen rygende varm.
Håber maden smager!