Glutenfri
4 dages holdbarhed
Kyllingebryst med persille, æblesauce og salat á la waldorf
3.82 (116)
Under 35 min
9 Ingredienser
De ovnstegte kyllingebryster med persillesmør smager rigtig dejligt sammen med æblesaucen og den friske salat med æbler, druer og revet selleri.
De ovnstegte kyllingebryster med persillesmør smager rigtig dejligt sammen med æblesaucen og den friske salat med æbler, druer og revet selleri.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Mælk·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
- Smør
- Sukker
Kartofler, små
400 g
Bredbladet persille
½ pk
Kyllingebryst
2 stk
Hønsebouillon
½ pose
Æble
2 stk
Citron
½ stk
Creme fraiche
1 dl
Knoldselleri
¼ stk
Vindruer
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 541 kcal
- Fedt:
- 11 g
- Kulhydrater:
- 67 g
- Protein:
- 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med 10 g smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand og hæld det over kyllingen.
Skyl æbler. Halvér det ene, fjern kernehus og skær det i grove både. Læg æblebådene ved kyllingen og sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
Skær det andet æble i meget smalle både og del dem på midten. Dryp med 1 spsk citronsaft.
Rør 2 spsk citronsaft sammen med creme frisk. Smag til med salt, peber og 1 tsk sukker.
Skræl selleri, riv groft og bland i dressingen. Halvér druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Servér skyen til kyllingen med kartofler og salat.
Tænd ovnen og varm op til X°C (Varmluft).
Håber maden smager!