Stegt kylling med grøntsager og fettuccine i cremet sennepssauce
20-30
4 dages holdbarhed

Stegt kylling med grøntsager og fettuccine i cremet sennepssauce

Masser af lækre grøntsager og stegt kylling i en cremet sennepssauce med pift af citron og serveret med fettucine.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Porre
1 stk
Broccoli
½ stk
Champignon
125 g
Østershatte
75 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Citron
½ stk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 690 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 63 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Tag ½ dl kogevand fra og afdryp pastaen i en sigte.
  2. Rens imens porre og skær den i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Rens svampe og skær dem i grove stykker. Del kyllingestykkerne i to. Riv citronskal og sæt til side.
  3. Opvarm en sautérpande med olie, steg kyllingekødet i 2-3 min. og krydr med salt og peber. Tilsæt porre, broccoli og svampe og steg videre ved middelvarme i 2-3 min. til grøntsagerne er let møre.
  4. Opløs bouillon i kogevandet og rør sammen med sennep og creme frisk. Tilsæt til kylling-grøntsagsblandingen og varm det op, men det må ikke koge for voldsomt, så skiller saucen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  5. Bland pasta med kylling og grøntsager i sennepssauce og pynt med revet citronskal eller servér pasta og kylling hver for sig.