Kylling i karry
30-40
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kylling i karry

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Løg
1 stk
Karry
1 spsk
Piskefløde (Mælk, Laktose)
2½ dl
Saucejævner (Mælk, Laktose)
1 spsk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Æble
1 stk
Salatmix Toscana
150 g
Citrusvinaigrette
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1144 kcal
  • Fedt 59 g
  • Kulhydrater 102 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Karrysauce: Pil og hak løg. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løgene et par min. og tilsæt karry. Kom 1 dl vand ved. Kog det op og tilfør fløde. Kog det op stille og roligt, tilsæt saucejævner og bouillon under omrøring og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kylling: Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg stykkerne et par min. og kom dem op i saucen. Kog saucen yderligere 2-3 min.
  4. Salat: Skær æblet i tern, bland det med salaten og vend med citrusvinaigrette.
  5. Servér kylling i karry med ris og salat.