Vagabondens livret
25-35
3 dages holdbarhed

Vagabondens livret

Anderledes spaghetti med kødsovs, som også børnene vil elske. Smagen af Italien med både krydrede små kødboller a la lady og vagabonden, grøntsagsrig sovs, basilikum og mozzarella.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Hakket gris & kalv
300 g
Oregano
½+½ tsk
Rød pesto (Mælk, Nødder, Laktose)
1+1 spsk
Gulerod
2 stk
Grøn peber
¾ stk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Basilikum
½ drys
Revet ost (Mælk, Laktose)
65 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 848 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 94 g
  • Protein 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering. Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Rør kødet med halvdelen af oregano og pesto, 2 spsk mel, ½ tsk salt og ¼ tsk peber. Form farsen til ca. 14 (21)* små kødboller. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
  3. Skræl gulerødder, rens peberfrugt og skær begge dele i små tern.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Bland hakkede tomater, bouillon, ¾ dl vand, pesto, oregano, gulerod og peberfrugt i en gryde og lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghettien, drys med frisk basilikum og revet ost og servér straks.