3 dages holdbarhed
Vagabondens livret
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Anderledes spaghetti med kødsovs, som også børnene vil elske. Smagen af Italien med både krydrede små kødboller a la lady og vagabonden, grøntsagsrig sovs, basilikum og mozzarella.
Anderledes spaghetti med kødsovs, som også børnene vil elske. Smagen af Italien med både krydrede små kødboller a la lady og vagabonden, grøntsagsrig sovs, basilikum og mozzarella.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Nødder·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Peber
- Salt
Hakket gris & kalv
300 g
Oregano
½+½ tsk
Rød pesto
1+1 spsk
Gulerod
2 stk
Grøn peber
¾ stk
Pasta
200 g
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon
½ pose
Basilikum
½ drys
Revet ost
65 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 848 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 94 g
- Protein:
- 57 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering. Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Rør kødet med halvdelen af oregano og pesto, 2 spsk mel, ½ tsk salt og ¼ tsk peber. Form farsen til ca. 14 (21)* små kødboller. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
Skræl gulerødder, rens peberfrugt og skær begge dele i små tern.
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 11 min. uden låg.
Bland hakkede tomater, bouillon, ¾ dl vand, pesto, oregano, gulerod og peberfrugt i en gryde og lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
Kom saucen over spaghettien, drys med frisk basilikum og revet ost og servér straks.
Håber maden smager!