Flirtende frikadeller med naanbrød og frisk grønt
30-40
3 dages holdbarhed

Flirtende frikadeller med naanbrød og frisk grønt

Spændende og anderledes frikadeller, der flirter med smagsløgene med krydderier inspireret af Mellemøsten. Serveres med frisk tomat-agurk salat og lune naanbrød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Couscous (Gluten, Hvede)
4 spsk
Løg
½+½ stk
Solo hvidløg
⅓+⅓ stk
Kruspersille
1 drys
Hakket gris & kalv
300 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Garam masala
1 tsk
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
15 g
Naanbrød (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
4 stk
Agurk
½ stk
Tomat
3 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 813 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 95 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Hvis du har tid kan du lave farsen på forhånd og lade den hvile i køleskabet op til 1 time.

  1. Kom couscous i ¾ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min. Riv halvdelen af løget fint og pres hvidløg. Skyl og hak persillen.
  2. Rør kødet med salt, peber, revet løg, æg, garam masala og halvdelen af hvidløget. Vend hakket persille, smuldret salatost og couscous i farsen.
  3. Form 6 (9)* små frikadeller til hver. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl imens agurk og skær igennem på langs. Fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern og hak resten af løget. Bland det hele med hvidløg og smag til med salt og peber. Bland evt. resten af osten i salaten.
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.