Quick svinekæber med grov mos og kålsalat
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Quick svinekæber med grov mos og kålsalat

Det er ganske enkelt smovsemad med møre sousvide svinekæber, der tilberedes i en smagfuld sovs og serveres med grov mos og sprød salat. Velsmagende og hurtig at tilberede.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Svinekæber (Selleri)
450 g
Rødvin cooking wine (Svovldioxid)
1 dl
Gulerod
2 stk
Bagekartoffel
2 stk
Pastinak/persillerod
300 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
½ spsk
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Snittet grønkål
100 g
Saucejævner (Mælk, Laktose)
½ spsk
Kulør
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 723 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 83 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Svinekæber: Hæld kødet med væde op i en gryde. Tilsæt rødvin og bring i kog. Skræl gulerødder, skær dem i ½ cm tykke skiver og tilsæt dem til svinekæberne. Lad det simre ca. 20 min. under låg.
  2. Grov mos: Skræl kartofler og pastinak og skær dem i stykker ca. 3x3 cm. Læg dem i en gryde med vand, der lige dækker og bring i kog. Kog under låg ca. 15 min. Hæld det meste af vandet fra og mos groft med et piskeris eller en gaffel. Tilsæt 1 spsk smør og smag til med salt og peber.
  3. Kålsalat: Pisk æbleeddike, sennep, 1 spsk olivenolie og peber sammen til en dressing. Kom kålen i en skål og hæld dressingen over. Lad den stå og trække til resten af retten er klar.
  4. Sauce/svinekæber: Kom sovsejævner i sovsen lidt ad gangen til det har den ønskede konsistens. Tilsæt kulør, også lidt ad gangen, til det får en pæn farve.
  5. Servér svinekæber med mos og kålsalat.