Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker og frisk grønt
15-20
3 dages holdbarhed

Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker og frisk grønt

Et sikkert hit for børn i alle aldre med de sprøde, krydrede fiskestykker, der sammen med friske grøntsager fyldes i lune pitabrød og dryppes med yoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Røget paprika
½ tsk
Karry
⅓ tsk
Rasp (Gluten, Hvede)
4 spsk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Hjertesalat
1 stk
Agurk
⅓ stk
Tomat
1 stk
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 569 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Bland røget paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  2. Rør yoghurt med lidt salt og peber. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk og tomat i små tern.
  3. Varm 1 spsk olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. på hver side.
  4. Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Servér pitabrød, grøntsager, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.