Linseragout med fettucine og Grana Padano
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Linseragout med fettucine og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Solo hvidløg
½ stk
Gulerod
2 stk
Tomat
1 stk
Rosmarin
½ tsk
Timian
½ tsk
Sambal oelek
¼ tsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Belugalinser (Gluten, Hvede)
60 g
Tomatpuré
1 spsk
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
200 g
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
25 g
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 600 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hak hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i tern. Skær tomat i tern.
  2. Linseragout: Kom lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hvidløg, gulerod, tomat, ½ tsk sukker, rosmarin, timian, salt og sambal oelek (kan udelades, hvis ikke man ønsker en stærk ret). Steg det i 1-2 min.
  3. Tilsæt balsamico, soja, tomatpuré, hakkede tomater, 1 dl vand, fløde, bouillon og linser. Lad det småkoge i 12-15 min. TIP: Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det er ved at koge tørt. Smag til med salt og peber.
  4. Kog fettucine i rigeligt letsaltet vand i ca. 3 min.
  5. Riv osten på et rivejern. Hak persille og vend halvdelen i linseragout'en.
  6. Sigt pasta og vend den i ragout'en. Drys med revet grana og resten af persillen.