Ramen med svinekød
30-40
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Ramen med svinekød

Nudelsuppe med svampe, smilende æg og forårsløg.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • selleri,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Ingefær
15 g
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
1 pose
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1½ spsk
Æg (Æg)
2 stk
Champignon
60 g
Pak choy
1 stk
Forårsløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pose
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
½ spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Nudler (Gluten, Hvede)
125 g
Hakket gris & kalv
300 g
Solo hvidløg
½ stk
Hoisinsauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
1½ spsk
Chiliflager
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 680 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
  2. Suppe: Skræl ingefær og riv det fint. Kom halvdelen i en gryde og gem resten til farsen. Tilsæt 7½ dl vand, bouillon og soja. Kog det op og lad det simre i 20 min.
  3. Æg: Læg æggene i det kogende vand og kog 7 min. Tag dem op (gem kogevandet til nudlerne) og skyl i koldt vand. Pil dem herefter.
  4. Grønt: Skær svampene i kvarte. Skær pak choy i strimler. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver. Hak koriander groft. Tilsæt svampe og pak choy til suppen og kog i 1 min. Smag til med sesamolie og hvidvinseddike.
  5. Nudler: Kog nudlerne i 2-3 min.
  6. Fars: Varm en stegepande op med lidt olie. Læg kødet på i ét stykke og steg et par min. til det får lidt farve. Del herefter fra hinanden med grydeskeen, kom presset hvidløg og resten af ingefæren i og steg til alt kødet har skiftet farve. Tilsæt hoisinsauce og steg yderligere 1-2 min.
  7. Anret: Del æggene i halve. Læg nudlerne i en skål og kom suppen over. Fordel kød, forårsløg og æg i skålen og drys med koriander og chili flager.